SERVICES DETAIL

Services / Services Detail

Advies Safety & Security

Advies Safety:

Advies ten behoeve van uw organisatie obv NEN 8112. De Nen-norm 8112 biedt een organisatie, bedrijf of instelling een structuur om zich goed voor te bereiden op een incident, calamiteit of andere verstoringen van haar/zijn primaire proces(sen). De norm gaat over het ontwerpen en vervolgens implementeren van de bedrijfsnoodorganisatie (BNO) met inbegrip van de bedrijfshulpverlening (BHV) en de bijbehorende (nood)plannen.

 

Advies Security:

Advies ten behoeve van de OBE-maatregelen, beveiligingssystemen, camerasystemen, risicoanalyses, penetratietesten en advies met betrekking tot het opmaken van beveiligingsplannen.

 

 

Het bedrijf VKRM heeft een diversiteit aan opdrachtgevers; van de bakker op de hoek tot aan  samenwerkingen met internationale organisaties.

Interim

Security Manager

Onze Security Managers werken als interim managers bij verschillende organisaties. Het tijdelijk waarnemen  wordt gedaan door ervaren en opgeleide professionals. Wij kunnen uw organisatie tijdelijk beheren of de manager ondersteunen bij het inrichten of opmaken van het veiligheids- en/of beveiligingsbeleid.

Interim

Safety Manager

Wij ondersteunen projecten waarin wij het gehele Safety beleid, controle en advies uit handen nemen. U kunt hierbij denken aan bouwprojecten of grote evenementen. Ons Safety team kan hierin ondersteunen.

Security Audits

Organisatorische, Bouwkundige en Elektronische beveiligingsmaatregelen worden door middel van een Security audit objectief op strategisch, tactisch en operationeel niveau, op kwaliteit en effectiviteit getoetst. Ook kan ons bedrijf ondersteunen met het uitvoeren van mysterie bezoeken en of penetratietesten.

RI&E / BHV / Ontruimingsplan

RI&E:

Wij kunnen u ondersteunen met het opmaken en of beoordelen van uw RI&E. Ondersteunen bij het inrichten, adviseren of toetsen van uw BHV-organisatie. Assisteren bij het opmaken van het BHV-plan en of Ontruimingsplattegronden.

 

Bedrijfshulpverlening (BHV-plan):

Elke onderneming is verplicht om over een goed werkend bedrijfsnoodplan te beschikken. De Arbo wetgeving verplicht de onderneming of de aanwezige risico’s te inventariseren en een evaluatie hieruit op te maken (RI&E). Vanuit deze RI&E heeft iedere onderneming de verplichting de calamiteitenbestrijding te regelen aan de hand van een bedrijfshulpverleningsorganisatie.

Een bedrijfsnoodplan dient als basis gebruikt te worden voor de calamiteitenbestrijding waarin duidelijk de informatie beschikbaar is en waar regels en procedures uiteengezet zijn. Zodat elke medewerker van het bedrijf weet wat hij/zij moet doen tijdens een calamiteit.

 

Ontruimingsplannen:

Het opmaken van een ontruimingsplan kost veel tijd. U moet over de juiste kennis beschikken om een werkbaar plan op te maken. Onze organisatie is gespecialiseerd in het opmaken van deze plannen.

 

Ontruimingsoefeningen:

Onze organisatie ondersteund diverse opdrachtgevers bij het houden van de jaarlijkse ontruimingsoefeningen. De oefeningen worden zo in elkaar gezet dat de BHV-organisatie op efficiëntie wordt getoetst. Leermomenten worden meegenomen in de volgende BHV-opleiding.

 

Bedrijfshulpverlening (BHV-training):

Wij verzorgen bedrijfshulpverleningstrainingen (BHV-trainingen). Onze instructeurs zijn aangesloten bij het NIBHV en komen uit de repressieve uitruk van de brandweer. Wij constateren dat veel organisaties overstappen indien wij eenmaal betrokken zijn, bij uw organisatie. Onze medewerkers beschikken over de kennis van uw organisatie structuur. Hierdoor kunnen wij u optimaal in uw behoefte voorzien. Naast de normale BHV-training kunnen wij ook de coördinatoren trainen (CBHV-training) en Hoofd-BHV training voor uw organisatie verzorgen.

 

 

Grafische Ondersteuning

Ontruimingsplattegronden:

Het laten ontwikkelen van ontruimingsplattegronden vergt veel tijd en kennis. Onze organisatie beschikt over diverse tekenprogramma’s zodat we ontruimingsplattegronden kunnen opmaken conform de NEN-norm.

 

BHV-instructiekaarten:

Met behulp van een BHV-instructiekaart heeft de ontruimer en/of de BHV-er grafische grafische ondersteuning hoe de vluchtrouten lopen door het object. De BHV Coördinator kan met behulp van deze BHV-instructiekaarten hun BHV-organisatie nog efficiënter aansturen.

 

 

 

 

 

 

Advies Safety

Our Services

Interim Security Management

Interim Safety Mangement

Security Audits

RI&E / BHV / Ontruimingsplan

Grafische Ondersteuning

CALL US NOW

 

Telephone: +31 6 414 806 31

 

COME VISIT US

VK Riskmanagement B.V.

Adriaen van der Doeslaan 42B

3054 EE Rotterdam

SEND US A MESSAGE

 

E-Mail : info@vk-riskmanagement.nl

 

© 2018 VK RISKMANAGEMENT - All Rights Reserved